Boltekuttere, fra KNIPEX

KNIPEX Werk lanserer 4 nye boltekuttere, samt en boltekutter, vinklet for armeringsmatter, i sin Premium-serie. Samtlige har kapasitet for kutting av stål med en hardhet av 48HRC. De nye boltekutterne er produsert for tøffe kutt med et minimum av kraft. De har utbyttbare kjefter i atramert vanadium stål, som kan justeres for 12 ulike posisjoner. Håndtakene er av to-komponent plast, med forsterkede ender, samt at man har en gummiforet stopp funksjon slik at armer og skuldre blir skånet i kutte operasjonen. 

Kompakt Boltekutter (CoBolt), fra KNIPEX

CoBolt, boltekutterserien fra KNIPEX er nå fornyet, og endret, og kommer i 8 forskjellige varianter. En unik kraftoverføring, som kun krever ca. 60% av håndkraften, mot en konvensjonell sideavbiter. Kjeftene kan også fås med utsparing, for enklere å kutte større diameter. Tre av modellene kommer med vinklet hode, 20°. Boltekutteren kutter her vesentlig mer flush. 
Cobolt finnes med plastgrep, eller KNIPEX’ velkjente Comfort, to-komponent grep.. 
2 modeller kommer med returfjær, for lettere arbeid, som også kan låses. 
KNIPEX CoBolt, kompakt boltekutter kutter hard tråd, som spiker, skruer og lignende. Opp til 3,6mm, mens maksimal kutte dimensjoner er 6,0mm 

Zyklop – fem i en skralle, fra WERA

WERA’s nye skralle er virkelig en ”hurtigskruer”. WERA har utviklet ett nytt skralle, som egentlig er ”fem i en”. Her har vi nå en fintannet, leddet, viklet, kraftig samt en skralle som fester pipen eller bitset. Med ZYKLOP går det raskt og lett og både feste og løsne skruer og mutre. Kombinasjonen av leddkonstruksjonen samt festeanordningen, gjør arbeidet enklere. Det leddete hodet kan også festes i flere vinkler, slik at man lettere kommer til, og skåner ledd og fingre. Skrallen har, WERA’s kjente kraftform håndtak, som skåner håndflaten, og garanterer godt feste til alt arbeid. 

Bedre eksponering i butikkene

Nå kommer KNIPEX og WERA enda bedre frem, og vi tilbyr mange spesialkonstruerte hyller og display, for å fremheve produktene. I tillegg har Hansson & Frife ansatt en ny medarbeider, primært for å hjelpe butikkene med dette. 

Ta kontakt!! 

Page Title
alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text
Page Title
alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text alt text